de 10 voordelen van een traplift

1. Een traplift van Comfortlift Orona geeft je je onafhankelijkheid terug! Je kan elke verdieping van je huis weer gemakkelijk bereiken. Je hoeft niet langer aan de buren of je kinderen te vragen om je te helpen.

2. Een traplift is een meerwaarde voor je  mobiliteit en je levensvreugde. Je hoeft je huis niet te verkopen en te verhuizen naar een flat of service appartement. De trappen zijn niet langer een hindernis.

3. Een traplift installeren gaat sneller dan je denkt: slechts een halve werkdag! Onze expert technieker komt ter plaatse om de trap professioneel op te meten. Je trap wordt tot op de millimeter precies in 3D weergegeven zodat de rail van de lift exact op maat van je trap kan worden gemaakt.

4. Een traplift plaatsen betekent niet dat je huis ingrijpend moet worden verbouwd. De installatie komt neer op het boren van kleine gaatjes om de rail te bevestigen. Dit kan in de trap zelf of in de muur. De schroeven worden netjes afgedekt.

5. Je hoeft niet lang te wachten na je bestelling. We hebben zelfs trapliften die binnen 5 dagen gereed zijn voor installatie. Alles hangt natuurlijk af van de keuze die je maakt en het soort trap dat je hebt.

6. Een traplift bedienen is eenvoudig: met één knop bedien je alles. Onze technieker legt het je uit en laat je oefenen, zodat je alles goed begrijpt.

7. Een traplift past in elk interieur. Comfortlift Orona biedt een ruime keuze aan stijlen, modellen en kleuren. Er zit zeker iets bij voor jou.

8. Een traplift past op bijna elke trap: ook op een steile trap, een bochtige trap en een smalle trap. Binnen en buiten, op één of meerdere verdiepingen. Comfortlift Orona biedt altijd maatwerk.

9. Een traplift is goedkoper dan je denkt. Alles hangt natuurlijk af van het soort trap dat je thuis hebt maar ook van de opties die je verkiest. Wilt u meer weten over eventuele subsidies? Bel gratis naar Comfortlift Orona op 0800 20 950 of surf naar onze nieuwe website: www.comfortlift.be

10. Als in jouw huis geen traplift mogelijk is, dan zijn er volop alternatieven. Denk aan huisliften en hefplateaus. Dat vergt wel wat meer aanpassingen aan je huis. Een adviseur van Comfortlift Orona kan je precies vertellen wat de mogelijkheden zijn. onze alternatieve